Tompouce met Zwitserse room

Tompouce met Zwitserse room


8 personen

Tompouchen met Zwitserse room zijn echt de lekkerste tompoucen die er zijn. Dat komt omdat er aan deze room slagroom is toegevoegd wat de vulling waanzinnig lekker en luchtig maakt. Met dit recept maak je een heerlijke tompouce met eigen gemaakte Zwitserse room. Garneer het met wat poedersuiker, zodat het er nóg lekkerder uitziet en dan kan het smullen beginnen! Enjoy!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
Zwitserse room – basisrecept
 1
Rutger BaktRutger Bakt
Perzikcake met room
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Appelkruimeltaart met gele room
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.