Tonijntartaar met wasabi mayonaise

Kerst voorgerecht: Tonijntartaar met wasabi mayonaise


4 personen

Nog steeds aan het twijfelen over welk voorgerechtje te serveren met Kerst? Met deze tonijntartaar met wasabi mayonaise zorg je voor een lekkere frisse én lichte start van het kerstdiner. De tartaar van tonijn heeft een Aziatisch tintje door de toevoeging van sojasaus en sesamolie. Yum!! Het sap van de limoen maakt het lekker fris en zorgt er tegelijk voor dat het de smaak van de pittige wasabi mayonaise iets afzwakt.  Geniet ervan. 

Dit recept is Voedselzandloper proof als je slagroom achterwege laat.

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Steven Saen
  • Ria Jacobs
  • Melanie van Meerloo
  • Gourmand
  • Maartje
  • Hettie Visser
  • Irene van Waarde
  • Foody redactie
  • Sandra Langeveld
Tonijnburgers
 7
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Tonijn avocado amuse
 13
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
simple sundays – Broodje Sushi
 8
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Tonijn met sesamkorstje
 19
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.