Tonijntartaar met wasabi mayonaise
Nog steeds aan het twijfelen over welk voorgerechtje te serveren met Kerst? Met deze tonijntartaar met wasabi mayonaise zorg je voor een lekkere frisse én lichte start van het kerstdiner. De tartaar van tonijn heeft een Aziatisch tintje door de toevoeging van sojasaus en sesamolie. Yum!! Het sap van de limoen maakt het lekker fris en zorgt er tegelijk voor dat het de smaak van de pittige wasabi mayonaise iets afzwakt. Geniet ervan.
Dit recept is Voedselzandloper proof als je slagroom achterwege laat.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |