“Traditionele” kaasfondue
Kaasfonduen is de ideale manier om lekker lang en uitgebreid te tafelen, zonder er al te veel werk van te hebben. Je hoeft slechts de kaas in de pan te doen, aangevuld met wat wijn en smaakmakers. Vervolgens kies je alles wat je lekker lijkt om in de kaas te dippen en je kunt los. Uiteraard is het absoluut toegestaan om de rest van de fles wijn te nuttigen tijdens het eten. Eetsmakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |