Turkse pide met pittig gehakt

Snelle basis groentesoep


Bij de Turkse bakker zie je ze vaak in de etalage liggen: gevulde broodjes met feta en spinazie of kruidig gehakt. Heerlijk als snack of als lunch, en je kunt ze ook nog eens gemakkelijk zelf maken.  Deze variant maakte ik met lamsgehakt, paprika, peterselie, knoflook, rode ui en rode en groene pepertjes. Lekker pittig en kruidig, precies zoals je van een goed Turks broodje mag verwachten. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Diana Dammer
  • Kimberly Nuij
  • Ivonne Niessink
  • Louise Van Der Kelen
  • Bo Brunsveld
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.