Turkse pide met pittig gehakt
Bij de Turkse bakker zie je ze vaak in de etalage liggen: gevulde broodjes met feta en spinazie of kruidig gehakt. Heerlijk als snack of als lunch, en je kunt ze ook nog eens gemakkelijk zelf maken. Deze variant maakte ik met lamsgehakt, paprika, peterselie, knoflook, rode ui en rode en groene pepertjes. Lekker pittig en kruidig, precies zoals je van een goed Turks broodje mag verwachten.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |