Vanille vla
Elke Nederlander eet wel eens een pak van dat lekkere zoete gele spul, vanille vla! In plaats van het te kopen bij de supermarkt kun je het met dit recept zelf maken. Proef en bedenk dan of je de vla van de supermarkt nog steeds de moeite waard vindt. Deze zalige romige zachtgele substantie heb je met een kwartiertje klaar staan. Laat het een klein beetje afkoelen zodat je je mond niet brand, maar de vla is lauwwarm wel heel erg lekker.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |