Vega bietenstrüdel met geitenkaas
Wordt het een vegetarische Kerst dit jaar en vind je het lastig te bepalen wat te maken? Deze vega bietenstrüdel met geitenkaas is dan zeker een aanrader. Het zoete van de bieten gaat heel goed samen met het zoutige van de geitenakaas. Voor een extra crunch zijn er nog wat pecannoten aan toegevoegd. Ontzettend lekker een een plaatje om te zien. Fijne Kerst!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |