Vegan broodbeleg

Bo goes vegan #2 – De ondoorzichtigheid van natuurlijk aroma


Vegan eten is lang zo makkelijk nog niet. Daarom hier een receptje met twee verschillende soorten broodbeleg die hartstikke vegan zijn. Wel zo gemakkelijk, lekker én gezond natuurlijk. Een heerlijke tomatentapenade van zongedroogde tomaatjes en olijven en een korianderbonenspreak. Heerlijk voor op een stuk brood of op een cracker tijdens de lunch. Natuurlijk kun je het ook prima op toastjes smeren en de tomatentapenade is zelfs te gebruiken als pastasaus. Geniet ervan!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Laura
  • Kris Timmerman
  • Annemiek Heiligers
  • Lisa Van Cauwenberghe
  • Emma Herlaar
Homemade kipsalade
 1
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Rode bietenhummus
 14
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Wortel-gember hummus
 8
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Groen zonder poen: Mexicaanse Salsa
 14
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.