Vegan brownie met dadel, banaan en lavendel
Deze superlekkere vegan brownie met dadel, banaan en lavendel is geheel suiker,- en glutenvrij. De brownie is heerlijk zacht en lichtzoet door de dadels en de banaan en geeft een lekkere, licht bloemige nasmaak door de toegevoegde lavendel. Heerlijk als traktatie bij een kop koffie of thee.
Voorbereiding: 15 minuten, Wachttijd: 120 minuten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |