Vegan Nasi Goreng met gegrilde tofu
Het is weer tijd voor een heerlijk basisrecept. Een vegan Aziatisch basisrecept om precies te zijn. Nasi goreng met gegrilde tofu. Ontzettend lekker en natuurlijk ook nog eens gemakkelijk om te maken. En wist je dat je nasi het beste kunt maken met overgebleven gekookte rijst? Waarom? Afgekoelde rijst is droger en hierdoor kan de rijst tijdens het wokken de heerlijke smaken die je toevoegt beter opnemen. Met dit recept kun je natuurlijk naar hartenlust variëren. Wees creatief en step up that veggie game! Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene MeisjesPita's met oesterzwammenshoarm... | |
Vegan scones met lemon curd | |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |