Vegan nutella

Vegan nutella


Na alle hartige spreads voor op brood, wordt het nu dan echt weer eens tijd voor iets zoetigs. Een vegan chocolade pasta. Nutella. Deze Nutella is gezoet met dadels en bevat alleen maar natuurlijke, biologische ingrediënten. Erg gemakkelijk om te maken en vele malen lekkerder! Dadels, hazelnoten, vanille, cacaopoeder en amandelmelk is all you need! Laat de dadels even weken, rooster de hazelnoten en laat vervolgens de keukenmachine draaien tot je een lekkere boterachtige substantie hebt. Zoals bij ‘echte’ Nutella dus. Klinkt goed toch? Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Iris Vanitterbeek
  • Aldona Gholamzadeh
  • Tessa Degol
  • Isabel de Bruijn
  • Majelapolak
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.