Vegan yoghurttaart

Vegan yoghurttaart


Met de opkomst van de vele sojaproducten is het tegenwoordig heel makkelijk om een vegan yoghurttaart te maken. Verder is nog veel te kiezen. Gebruik je lievelingskoekjes als bodem en kies je favoriete yoghurtsmaak. De gelatine vervang je voor agar-agar, dus geen uitlopende taarten-gevaar. Maak een lekkere combinatie en duik die keuken in! 

Let op: de taart moet zeker nog een uur opstijven in de koelkast

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sonja Snoodijk
  • Esmée Kramer
  • Ellen Oosterom
  • Emmylou van den Hardenberg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.