Vegetarische bieten carpaccio met rucola, perzik en geitenkaas

Snelle basis groentesoep


Deze kleurrijke vegetarische bieten carpaccio met rucola, perzik en geitenkaas is echt hemels! Een lekker begin van een lange, feestlijke maaltijd. Ideaal is ook dat het gerecht makkelijk van tevoren kan worden bereid en afgesloten in de koelkast bewaard kan worden. Simpel, snel én hartsikke lekker! Kan niet beter toch?

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Linda Slot-Sterken
  • Foody redactie
  • Melanie van Meerloo
  • Laura Siebers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.