Vegetarische samosa’s
Dit recept is echt een familie-hitje bij ons. Ik maak het heel vaak voor feestjes, picknicks, pasen, oud en nieuw: you name it. Dat komt gewoon omdat ze zo ontzettend lekker en makkelijk zijn, ik kan er niks aan doen! Deze variant maakte ik met aardappels, doperwtjes, ui en lekker veel kruiden, maar als je liever andere groentes wil gebruiken dan moet je dat vooral doen. Ga los, wees creatief: het kan allemaal!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |