Vegetarische tagliatelle met pompoen en spinazie

Snelle basis groentesoep


De herfst/winterperiode is een heerlijke tijd van het jaar. Dit komt vooral omdat er dan weer volop paddenstoelen, stoofperen, en pompoenen beschikbaar zijn. En met deze ingrediënten is het heerlijk om lekkere gerechten te maken. Deze vegetarische tagliatelle met pompoen en spinazie bijvoorbeeld. Door de pompoen te pureren en te combineren met verschillende kruiden en Alpro Cuisine, een plantaardige variatie op kookroom, krijg je een heerlijke romige saus voor over de pasta.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Madieke van der Zee
  • Louise Van Der Kelen
  • Alpro
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.