Vers rabarberbrood met aardbeien en noten

Groen in het seizoen: rabarberbrood


Dit superlekkere rabarberbrood is door de toevoeging van ahornsiroop en aardbeien lekker zoet, maar wel gezond! De noten maken dat het ook nog eens erg goed vult. Vooral bij het ontbijt of als verantwoord tussendoortje is dit een erg lekker veganbrood. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Naomi van der Hoeven
  • Suzanne van den Berg
  • Kampenco
  • Kristi Kala
  • Foody redactie
  • Carolien de Milliano
  • Sita Mijwaard
  • Katrien Willekens
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.