Verse vijgen salade met geitenkaas en frambozen

Foody Redactie


Ik maakte deze verrukkelijke salade natuurlijk in de eerste plaats omdat hij zo heerlijk is: de vijgen laten zich namelijk perfect combineren met de geitenkaas en de framboosjes geven het een extra fris en zoetig tintje. In de tweede plaats ziet het er natuurlijk ook nog eens fantastisch uit. Zo lekker fotogeneniek! Veel mensen ( ikzelf ook) weten in het begin niet goed hoe je een vijg eet, maar niet moeilijk doen: gewoon steeltje eraf en in zijn geheel weghappen mét schil! Verrukkelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Annabel Keesmaat
  • Anisa Roos
  • Guusje van Lith
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.