Victoriabaarsfilet met Marokkaanse quinoa & spinazie

Victoriabaarsfilet met Marokkaanse quinoa & spinazie


Dit heerlijke recept voor victoriabaarsfilet met quinoa en spinazie is een echte topper. De lichte vis combineert geweldig met de frisse quinoa. De ingelegde citroen geeft de quinoa iets heel bijzonders. De vis is lekker pittig door hem voor het bakken in de wrijven met harissa. Serveer eventueel wat extra harissa bij het eten, voor de echte spice-liefhebber. Enjoy!

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Harry van der Arend
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.