Vietnamese Kip met Citroengras & Chili

Vietnamese Kip met Citroengras & Chili


Zin in een lekker roerbakgerechtje? Dit gerechtje is dan zeker de moeite waard: Vietnamse kip met citroengras en chili. Helemaal niet moeilijk om te maken, maar wel groots resultaat! Het heeft een goede zoet-zuurbalans en is ietwat pittig, maar zo lekker! Serveer met zilvervliesrijst en roerbakgroenten en smullen maar! Tip: laat de kipstukjes minimaal 4 uur marineren. 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Ria de Ridder-Visseren
  • anne.stockman
  • Joycewessels
  • Suzanne van den Berg
  • Marijke Baart
  • Foody redactie
Foody Redactie
 8
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Thaise rode curry met kip en rijst
 10
KookhoekjevanxfaatjeKookhoekjevanxfaatje
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.