Vietnamese Salad

De Vietnamese keuken heeft altijd van die heerlijke frisse salades. Deze Vietnamese salade met kip, worteltjes, mango en glasnoedels is daar zo'n voorbeeld van. Super eenvoudig om te maken en daarnaast ook nog een super lekker. Serveer met een fris-pittige dressing van limoen, Spaanse peper, sesamolie en vissaus, garneer met cashewnoten, munt en bosuitjes en het genieten kan beginnen. Tip: deze salade is ook super met gebakken garnalen. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion Kitchen
![]() |
Aziatische sla met gamba’s |
![]() |
Sla met rivierkreeftjes |
![]() |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |