Vijgen met ricotta en spek
Ieder seizoen verdient haar eigen gerechtjes. Dit voorgerechtje is bijvoorbeeld lekker herfstig: prachtige kleuren met perfecte seizoensingrediënten. Ik hou sowieso van vijgen, en ze combineren zo goed met de ricotta, de verse walnoten en het knapperig spekrandje, dat ik dit het liefst elke dag bij iedereen zou willen voorschotelen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |