Vis kebabs

Vis kebabs & voorproefje van de Eetkalender 2017


4 personen

Deze heerlijke vis kebabs van zalm, kabeljauw en garnalen, zijn perfect om te serveren deze zomer. Je maakt ze super gemakkelijk en serveert ze met een frisse salade van couscous, spinazie én paprika, op smaak gebracht met olijfolie, (tomaten)azijn, dille, peterselie. In slechts een klein half uurtje staat dit simpele, maar oh zo lekkere recept op tafel. Ideaal toch? Geniet ervan. 

 

Favoriet recept van

  • Arlette van Schie
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Vis met pesto en parmaham
 15
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Video Koken met Bart’s Fishtales:  Vis in zoutkorst
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
How to: vis paneren
 1
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.