Vis kebabs

Vis kebabs & voorproefje van de Eetkalender 2017


Deze heerlijke vis kebabs van zalm, kabeljauw en garnalen, zijn perfect om te serveren deze zomer. Je maakt ze super gemakkelijk en serveert ze met een frisse salade van couscous, spinazie én paprika, op smaak gebracht met olijfolie, (tomaten)azijn, dille, peterselie. In slechts een klein half uurtje staat dit simpele, maar oh zo lekkere recept op tafel. Ideaal toch? Geniet ervan. 

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Arlette van Schie
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Snelle basis groentesoep
 16
Foody redactieFoody redactie
Video Koken met Bart’s Fishtales:  Vis in zoutkorst
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
How to: vis paneren
 1
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.