Vis met lente-ui salade en praline van amandel

Pressuretest: vis a la masterchef australie


4 personen

Met dit recept zit je een heus hoogwaardig staaltje gastronomie op tafel. De heerlijke verse vis, gebakken op de huid is an sich al geweldig. Samen met de lenteui salade en gefrituurde vinnen wordt het echt iets bijzonders. Je kunt gerecht eventueel ook in afgeslankte vorm eten en de gefrituurde vinnen en bosuitjes skippen. Staat het ook nog eens wat sneller op tafel. 

 
Simone's Kitchen
Simone's Kitchen

In Simone's Kitchen vind je allerlei lekkere recepten. Van een supergezonde salade tot een...

Panforte - Italiaanse lekkernij met noten Italiaanse panforte gevuld met...
Groene smoothiebowl met spinazie en courgette Groene smoothiebowl met spinaz...
Bietenwraps - voor een kleurige lunch Bietenwraps
Meer van Simone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.