Vis met pesto en parmaham

Snelle basis groentesoep


Deze vis met pesto gewikkeld in parmaham met groene asperges is super simpel om te maken. En niet alleen dat, maar ook nog eens heel erg lekker. De parmaham voorkomt dat de vis uitdroogt en bakt lekker knapperig. Heerlijk met de asperges en bijvoorbeeld een lekkere romige aardappelpuree. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Irene van Waarde
  • Chantal de Leng
  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Hagoed
  • Iris Renirie
  • Teddy van der Vlugt
  • Evelien van der Laan
  • Claudia Ahlers
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.