Viscuisine Bretagne

Foody Redactie


Snelle, simpele receptjes met een heerlijk resultaat. Wie houdt daar nu niet van. Deze Viscuisine Bretagne met ui, citroen en knoflook is hier zo'n voorbeeld van. Een lekker visje met een krokant gekruid korstje en een romig laagje. Het geheime ingredient? Kwark. Door kwark toe te voegen wordt het buitenlaagje heerlijk romig. Precies zoals het zijn moet. En dat alles staat in 20 minuten op tafel. Serveer met gebakken aardappeltjes en wat groente en smullen maar. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Domini Paardekooper
  • Ciska Brantz Bierens
  • Cordine van der Touw
  • Anne Schuuring
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.