Viskoekjes van panga met kokos

Viskoekjes van panga met kokos


Deze viskoekjes zijn fris en licht door de limoen en tikkie tropisch met de geraspte kokos erdoor. Het handige van de kokos is dat het niet alleen veel smaak geeft maar ook werkt als een soort paneermeel die vorm geeft aan de koekjes. Maar dus veel en veel lekkerder dan paneermeel. De koekjes kan je super leuk zo als borrelhapje serveren. Of serveer ze als hoofdgerecht met gewokte Chinese kool met stemgember en rijst erbij.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • anne.stockman
  • Carin van Dalfsen
  • Mandy Happel
  • Kris Timmerman
  • Jan En Jose Duister
  • Laura Siebers
  • Esther Severins
  • Thérèse Vos
  • Foody redactie
  • Ilse Siebers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.