Viskoekjes van panga met kokos
Deze viskoekjes zijn fris en licht door de limoen en tikkie tropisch met de geraspte kokos erdoor. Het handige van de kokos is dat het niet alleen veel smaak geeft maar ook werkt als een soort paneermeel die vorm geeft aan de koekjes. Maar dus veel en veel lekkerder dan paneermeel. De koekjes kan je super leuk zo als borrelhapje serveren. Of serveer ze als hoofdgerecht met gewokte Chinese kool met stemgember en rijst erbij.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |