Visschotel met zoetzure bietjes
Voor wie licht wil starten tijdens het kerstdiner is deze visschotel een aanrader. Het is eigenlijk geen recept te noemen, want het is enkel een verzameling van lekkere gerookte vissoorten. Voeg, om het wat feestelijker te maken, een zoetzuur toe van gekleurde bietjes. En serveer de vissoorten met een lekkere mieriksworteldip. Super als voorgerecht, maar het visplateau kan ook prima op de borreltafel. Paar vorkjes erbij, toastjes of bruschetta en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |