Vleespasteitjes
Een lekker receptje voor vleespasteitjes van Donna Hay gevuld met rundvlees. Je bent er even wat tijd aan kwijt, maar aan het einde een heerlijk hapje rijker. De hapjes zijn naast het vlees gevuld met ui. Door het vlees te laten sudderen in tomatenpuree, de worchestershiresaus, de bouillon en wijn krijgt het echt een super lekkere smaak. Eet smakelijk!
Bereidingstijd: 30 min Wachttijd: 120 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |