Volkoren appel-mueslibrood

Volkoren appel-mueslibrood


Volkorenbrood wordt in Nederland al eeuwen gebakken en het werd vroeger vooral gegeten door het minder koopkrachtige deel van de bevolking; de witte variant was te duur. Tegenwoordig kiest men steeds bewuster voor volkorenbrood vanwege zijn gezonde imago. Dit volkoren appel-mueslibrood sluit daar goed bij aan, het is verrijkt met vruchten en granen. Dit brood is echt heel lekker, zowel voor bij het ontbijt als in de lunchtrommel. Let op: het brood heeft ongeveer 2 uur rijstijd nodig.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Iris Vervoort
  • Carolien Meuleman
  • Suzanne van den Berg
  • Louise Van Der Kelen
Muffins met citroen en bramen
Foody redactieFoody redactie
Mag ik nog een hapje van die volkoren soepstengels?
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Muffins met citroen en bramen
 7
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.