Volkoren Carpacciopizza
Pizza is heerlijk, maar de allerlekkerste pizza maak je gewoon zelf. Moeilijk? Integendeel. Je hoeft het deeg niet te laten rijzen en het enige wat je toe moet voegen is olijfolie en water. Zo fijn als je niet genoeg tijd hebt om uren te wachten op je pizzadeeg en snel een heerlijke pizza op tafel wilt toveren. Deze volkoren Carpacciopizza is echt hemels lekker, maar je kunt natuurlijk naar hartenlust variëren met je favoriete toppings. Enjoy!
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 18 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |