Volkoren Carpacciopizza

Volkoren Carpacciopizza


Pizza is heerlijk, maar de allerlekkerste pizza maak je gewoon zelf. Moeilijk? Integendeel. Je hoeft het deeg niet te laten rijzen en het enige wat je toe moet voegen is olijfolie en water. Zo fijn als je niet genoeg tijd hebt om uren te wachten op je pizzadeeg en snel een heerlijke pizza op tafel wilt toveren. Deze volkoren Carpacciopizza is echt hemels lekker, maar je kunt natuurlijk naar hartenlust variëren met je favoriete toppings. Enjoy! 
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 18 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Melissa Schurer
  • Maartje van den Heuvel
  • Naomi van der Hoeven
  • Koopmans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.