Wafels met mozzarella en tomaat
Voor de wafel liefhebbers en de liefhebber van zongedroogde tomaten en mozzarella, is dit recept voor een caprese wafel echt een aanrader. Zo lekker! Serveer de wafels eventueel nog met een paar gebakken trostomaatjes on the side en nog wat extra Parmezaan. Genieten!
Tip: Wil de de wafel extra luchtig? Gebruik dan karnemelk voor het wafelbeslag. De karnemelk zorgt dat het bakpoeder extra goed werkt. Hierdoor krijg je een luchtiger beslag. Samen met het eiwit wat het beslag ook luchtig maakt krijg je echt een heel goed wafel resultaat.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |