Wafels met mozzarella en tomaat

Ingrediënten
Voor de wafel liefhebbers en de liefhebber van zongedroogde tomaten en mozzarella, is dit recept voor een caprese wafel echt een aanrader. Zo lekker! Serveer de wafels eventueel nog met een paar gebakken trostomaatjes on the side en nog wat extra Parmezaan. Genieten!
Tip: Wil de de wafel extra luchtig? Gebruik dan karnemelk voor het wafelbeslag. De karnemelk zorgt dat het bakpoeder extra goed werkt. Hierdoor krijg je een luchtiger beslag. Samen met het eiwit wat het beslag ook luchtig maakt krijg je echt een heel goed wafel resultaat.


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |