Wafels met mozzarella en tomaat

Wafel recept met mozzarella en tomaat


4 personen

Voor de wafel liefhebbers en de liefhebber van zongedroogde tomaten en mozzarella, is dit recept voor een caprese wafel echt een aanrader. Zo lekker! Serveer de wafels eventueel nog met een paar gebakken trostomaatjes on the side en nog wat extra Parmezaan. Genieten!
Tip: Wil de de wafel extra luchtig? Gebruik dan karnemelk voor het wafelbeslag. De karnemelk zorgt dat het bakpoeder extra goed werkt. Hierdoor krijg je een luchtiger beslag. Samen met het eiwit wat het beslag ook luchtig maakt krijg je echt een heel goed wafel resultaat.

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.