Wafels met mozzarella en tomaat

Wafel recept met mozzarella en tomaat


Voor de wafel liefhebbers en de liefhebber van zongedroogde tomaten en mozzarella, is dit recept voor een caprese wafel echt een aanrader. Zo lekker! Serveer de wafels eventueel nog met een paar gebakken trostomaatjes on the side en nog wat extra Parmezaan. Genieten!
Tip: Wil de de wafel extra luchtig? Gebruik dan karnemelk voor het wafelbeslag. De karnemelk zorgt dat het bakpoeder extra goed werkt. Hierdoor krijg je een luchtiger beslag. Samen met het eiwit wat het beslag ook luchtig maakt krijg je echt een heel goed wafel resultaat.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.