Walnoten, gorgonzola en peer broodjes

Muffins met citroen en bramen


Walnoten, peer en gorgonzola, het is echt een klassieke combinatie. En jullie zullen het vast wel eens op hebben in een salade. Nu ben ik niet zo van de gorgonzola, het ziet er niet echt smakelijk uit en het ruikt ook niet echt lekker, dus dan haak ik meestal al af.. Tot mijn moeder aan de slag ging met walnoten, gorgonzola en peer broodjes. Ik geef toe, ik werd nieuwsgierig. En wat ben ik blij dat ik het heb geproefd! Super lekker waren ze, echt! Het kost wat tijd, het deeg moet zo'n 3uur rijzen. Maar de broodjes zijn het zeker waard.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Wil Joop
  • Marcel Kappert
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.