Wentelteefjes met banaan en pindakaas

Foody Redactie


Wentelteefjes. Yum! Deze wentelteefjes met banaan en pindakaas zijn ook heerlijk! Perfect alternatief voor als je toe bent aan wat variatie. Besmeer het brood aan een kant met pindakaas waarna je deze in het melk-eimengsel doopt en bakt. Bak de banaan in een andere pan aan en laat deze karameliseren met rietsuiker. Serveer de wentelteefjes met een beetje maple syrup en smullen maar. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Esmée Kramer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.