Wentelteefjes van brioche met makkelijke compote

Wentelteefjes van brioche met makkelijke compote


Wentelteefjes, pain perdu, French toast, allemaal benamingen voor dit onwijs makkelijke en lekkere gerechtje. Deze wentelteefjes zijn gemaakt met briochebrood, dit brood geeft een extra lekkere smaak aan de wentelteefjes. Meestal worden ze als ontbijt gegeten, maar ook als dessert misstaan wentelteefjes zeker niet. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze suikerbroodwentelteefjes met kaneelijs als dessert? Yum! 

2 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Esmée Kramer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.