Witlofsalade met appel
Deze frisse witlofsalade met appel is perfect om te serveren als voorgerechtje. Witlof is van nature vrij bitter van smaak, maar in combinatie met de frisse en zoete smaken van appel en rozijn is de smaak perfect in balans. De toegevoegde walnootjes geven een lekkere crunch. Serveer met een frisse dressing op basis van mayonaise, yoghurt, citroen en mosterd en genieten maar. Enjoy! Dit recept is Voedselzandloper proof, indien je de yoghurt vervangt voor kwark.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |