Witlofsalade met radijs, grapefruit en pecannoten

Ingrediënten
Gekookte witlof is niet aan mij besteed. Ik vind het vies, maar dan ook echt ontzettend vies. Rauwe witlof daarentegen vind ik wel smakelijk. Lekker in een salade bijvoorbeeld, of in deze lunch! Ik had toevallig nog een fles clementine olie liggen ( olijfolie met met clementinesmaak) en ik bedacht me dat die smaak perfect zou passen bij de iets bittere smaak van de witlof. Met wat radijsjes, pecannoten en grapefruit was mijn lunchrecept geboren! Heb je geen clementinolie? Gebruik dan een goede olijfolie en meng dit met een eetlepeltje grapefruitsap. Héérlijk!


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |