Witlofsalade met radijs, grapefruit en pecannoten

Witlofsalade met radijs, grapefruit en pecannoten


Gekookte witlof is niet aan mij besteed. Ik vind het vies, maar dan ook echt ontzettend vies. Rauwe witlof daarentegen vind ik wel smakelijk. Lekker in een salade bijvoorbeeld, of in deze lunch! Ik had toevallig nog een fles clementine olie liggen ( olijfolie met met clementinesmaak) en ik bedacht me dat die smaak perfect zou passen bij de iets bittere smaak van de witlof. Met wat radijsjes, pecannoten en grapefruit was mijn lunchrecept geboren! Heb je geen clementinolie? Gebruik dan een goede olijfolie en meng dit met een eetlepeltje grapefruitsap. Héérlijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.