Witte chocolademousse
De meeste mensen houden vooral van melk of pure chocolade en vrijwel iedereen is gek op chocolademousse. Witte chocola is een net iets verhaal. Deze witte chocolade mousse is dan ook voor de echte liefhebber. De mousse is het allerlekkerst na een nachtje opstijven in de koelkast, maar reken zeker een uur of drie. Serveer de mousse met rood fruit of donkere chocolade krullen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |