Worstjestaart

Foody Redactie


Toad in the hole. Een heerlijk Britse hartige taart van braadworst en bladerdeeg. Echte winterkost, maar daarom niet minder lekker. Helaas is het nu lente en dus niet echt de tijd van het jaar voor dit gerecht, maar dat mag de pret niet drukken. Deze variant is paleoproof en dus zonder bladerdeeg, maar met ei uit de oven gemaakt. Héérlijk! Serveer met een uiensausje en genieten maar. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Froukje Laarman
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.