Wortel-kokossoep met gekruide kikkererwten

Wortel-kokossoep met gekruide kikkererwten


Lente, zomer, herfst of winter. Welk seizoen het ook is, soep eten is altijd een goed idee. Het is namelijk super makkelijk om te maken, het is snel klaar, je kunt een grote pan koken zodat je de volgende dag ook nog een lunch klaar hebt staan en daarbij komt; het is zo’n makkelijke manier om wat extra groenten te eten! En in de zomermaanden is een soepje met kokosmelk heerlijk. Zo ook in deze zoete wortelsoep met kokosmelk. Serveer met gekruide kikkererwtjes en genieten maar. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Eugénie van Huijgevoort
  • Sofie Geronimo
  • Aarkensteyn
  • Bart van der Helm
  • Marianne Ent
  • Wendy Huijberts
  • Kris Timmerman
  • Madieke van der Zee
  • Naomi Van de Pol
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.