Wortel-kokossoep met gekruide kikkererwten

Lente, zomer, herfst of winter. Welk seizoen het ook is, soep eten is altijd een goed idee. Het is namelijk super makkelijk om te maken, het is snel klaar, je kunt een grote pan koken zodat je de volgende dag ook nog een lunch klaar hebt staan en daarbij komt; het is zo’n makkelijke manier om wat extra groenten te eten! En in de zomermaanden is een soepje met kokosmelk heerlijk. Zo ook in deze zoete wortelsoep met kokosmelk. Serveer met gekruide kikkererwtjes en genieten maar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene Meisjes
![]() |
Pita's met oesterzwammenshoarm... |
![]() |
Vegan scones met lemon curd |
![]() |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |