Wortelpannenkoeken met kaneel en rozijnen

Wortel pannenkoeken met kaneel en rozijnen


Je probeert nog weleens wat uit in de strijd om peuters meer groente te laten eten. Wist je dat je heerlijke pannenkoeken kunt bakken van geraspte wortelen? Deze keer maakte ik de wortelpannenkoeken van speltmeel en voegde nog wat kaneel en rozijnen toe, maar je kunt er ook een hartige versie van maken met wat kerrie of kurkuma. Dan zijn ze geweldig als lunch of bij de avondmaaltijd. Lekker varieren dus en je kind een beetje foppen. Daar houden we van...

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Esmée Kramer
  • Annemarie van Veen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.