Yoghurtijsrepen met bramen

Yoghurtijsrepen met bramen


Ingrediënten

Tussendoortjes met yoghurtijs. Of toetjes. Op een warme zomerdag wil je niets liever. En je maakt gemakkelijk zelf deze heerlijke yoghurtijsrepen. De bodem maak je van koekkruimels en het yoghurtijs van Griekse yoghurt, bevroren bramen, en bevroren blauwe bessen in de blender. Na een paar minuten ontstaat er als vanzelf ijs. De laastste stap is het mengsel over de bodem verdelen en alles in de vriezer zetten. En dan vier uur geduld hebben, het ijs in repen snijden en onwijs genieten van de zelfgemaakte yoghurtijsrepen. 
Voorbereidingstijd: 20 min | Wachttijd: minimaal 4 uur 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Paleo bountyrepen - Het tropisch paradijs.... | Simone's Kitchen
 1
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Vegan mango oreo cheesecake
 1
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Citrus waterijsjes
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.