Yoghurtijsrepen met bramen

Ingrediënten
- 350 gr digestive koekjes
- 100 gr boter
- 8 el Griekse yoghurt
- 250 gr bevroren bramen
- 250 gr bevroren blauwe bessen
- 2 el honing
- 5 el pure vlokken
- topping: 75 gr bramen
- topping: 75 gr blauwe bessen
Tussendoortjes met yoghurtijs. Of toetjes. Op een warme zomerdag wil je niets liever. En je maakt gemakkelijk zelf deze heerlijke yoghurtijsrepen. De bodem maak je van koekkruimels en het yoghurtijs van Griekse yoghurt, bevroren bramen, en bevroren blauwe bessen in de blender. Na een paar minuten ontstaat er als vanzelf ijs. De laastste stap is het mengsel over de bodem verdelen en alles in de vriezer zetten. En dan vier uur geduld hebben, het ijs in repen snijden en onwijs genieten van de zelfgemaakte yoghurtijsrepen.
Voorbereidingstijd: 20 min | Wachttijd: minimaal 4 uur


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |