Zachte pretzels met chocolade

Foody Redactie


Deze zachte pretzels met chocolade zijn heerlijk als ontbijt of als lekker tussendoortje. 

Ze zijn vrij simpel om te maken en mega lekker! Kneed de ingrediënten 7 minuten en laat het deeg z'n 1,5 uur rijzen. Kneed het deeg vervolgens in de juiste vorm en schuif het voor ongeveer 18 minuten in de oven. Laat ze even afkoelen en versier ze vervolgens met chocolade en sprinkles. Yum! Heb je pretzels over? Besmeer ze dan met wat pindakaas. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.