Zalm gemarineerd in rode biet

Snelle basis groentesoep


6 personen

Ben je op zoek naar een lekker voorgerechtje voor het Kerstdiner? Dit voorgerechtje van zalm, rode biet en zeekraal is heerlijk en lekker kleurrijk. Doordat je de zalm marineert in de rode bietjes kleurt de zalm lekker rood. Serveer dit met het felgroene zeekraal en dit gerechtje ziet er super uit. Leg er nog wat oranje tomaatjes bij en besprenkel het met kruidenolie. Genieten!

Let op: De zalm moet vier uur marineren in de rode bietjes.

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tanqueray Amber Spice cocktail Tanqueray Amber Spiced cocktail
Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine Rosé o'clock: life is too sho...
Headlines - met BACARDÍ Spiced Headlines - met BACARDÍ Spiced
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Stephaniemelgers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.