Zalmcarpaccio met roomkaas

Snelle basis groentesoep


2 personen

Krijg je eters en weet je nog niet wat je voor ze op tafel gaat zetten? Als het visliefhebbers zijn moet je deze zalmcarpaccio zeker eens proberen. De dunne plakjes zalm met een bolletje roomkaas met citroen en dille zijn heerlijk als voorgerecht. Garneer het met waterkers, knoflook croutons, kappertjes en dille en je gerechtje ziet er ook nog eens superleuk uit! Eet smakelijk!

 

 

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tanqueray Amber Spice cocktail Tanqueray Amber Spiced cocktail
Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine Rosé o'clock: life is too sho...
Headlines - met BACARDÍ Spiced Headlines - met BACARDÍ Spiced
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • ENGBERS
  • Silke Numan
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.