Zalmquiche met biet

Zalmquiche met biet


Een hartige taart of quiche is altijd goed! Zo ook deze zalmquiche met biet en rucola. Binnen slechts 15 minuten staat deze zalmquiche in de oven en deze doet de rest van het werk! Dit gerecht is zo gemaakt en kun je ook perfect voorbereiden of al een dag eerder maken. En de restjes smaken de volgende dag heerlijk als lunch. Yum! 
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 40 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Foody redactie
  • M_snuverink
  • Marit van Boldrik
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.