Zeebaars met Hollandaisesaus
Heb je zin in een lekker visgerechtje? Maak dan eens iets anders klaar dan zalm of pangafilet en ga voor een lekker stukje zeebaars. Heerlijk glazig gebakken met wat gewokte zeekraal en eigengemaakte Hollandaisesaus. Maak er ook nog lekker wat aardappelpuree bij, dan is je maaltijd helemaal compleet. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |