Zeebaars met Hollandaisesaus

Zeebaars met Hollandaisesaus


Heb je zin in een lekker visgerechtje? Maak dan eens iets anders klaar dan zalm of pangafilet en ga voor een lekker stukje zeebaars. Heerlijk glazig gebakken met wat gewokte zeekraal en eigengemaakte Hollandaisesaus. Maak er ook nog lekker wat aardappelpuree bij, dan is je maaltijd helemaal compleet. Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken
Op de huid gebakken zeebaars
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Eggs Norwegian met Hollandaisesaus uit de blender
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.