Zeeuwse amandel-sinaasappelcake
Dit originele recept komt van de website van de Zeeuwse knop en bij de bereidingwijze had ik zo mijn bedenkingen. Hier stond namelijk dat ik voor het maken van dit recept twee sinaasappels moest koken voor anderhalf uur en dat ik ze daarna met huid en haar moest blenden. Ok, dacht ik. Maar dat wordt toch bitter? Toch heb ik, tegen beter weten in, de cake gemaakt en -zoals ik al dacht- hij bleek heel erg bitter te zijn. Daar had ik niet zo veel trek in dus heb ik het recept voor deze cake wat aangepast. Ik ging opnieuw aan de slag en het resulteerde in een ontzettend lekkere sinaasappelcake. Hier dus het gecorrigeerde recept voor Zeeuwse amandel-sinaasappelcake!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |