Zeeuwse amandel-sinaasappelcake

Ingrediënten
Dit originele recept komt van de website van de Zeeuwse knop en bij de bereidingwijze had ik zo mijn bedenkingen. Hier stond namelijk dat ik voor het maken van dit recept twee sinaasappels moest koken voor anderhalf uur en dat ik ze daarna met huid en haar moest blenden. Ok, dacht ik. Maar dat wordt toch bitter? Toch heb ik, tegen beter weten in, de cake gemaakt en -zoals ik al dacht- hij bleek heel erg bitter te zijn. Daar had ik niet zo veel trek in dus heb ik het recept voor deze cake wat aangepast. Ik ging opnieuw aan de slag en het resulteerde in een ontzettend lekkere sinaasappelcake. Hier dus het gecorrigeerde recept voor Zeeuwse amandel-sinaasappelcake!


In Simone's Kitchen vind je allerlei lekkere recepten. Van een supergezonde salade tot een...
Volg Simone's Kitchen
![]() |
Italiaanse panforte gevuld met... |
![]() |
Groene smoothiebowl met spinaz... |
![]() |
Bietenwraps |