Zeeuwse bolussen

Zeeuwse bolussen


Deze Zeeuwse lekkernij genaamd bolussen zijn heerlijk plakkerige gebakjes. Geen ingewikkeld recept en de truc om ze lekker plakkerig en sappig te krijgen zit hem in het heel heet en kort bakken van het deeg. Je moet ze even laten afkoelen als je het zo lang kan volhouden om ervan af te blijven want ze zijn heerlijk. Yum!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Pompoenbrood
 1
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Fastfood Friday: Bapao met kipsaté (video)
 11
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Muffins met citroen en bramen
 2
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.