Zelf bechamelsaus maken

Zelf bechamelsaus maken


3 personen

Bechamelsaus is een romige witte saus die vaak over of bij de groente wordt geserveerd. Deze saus, die inmiddels bijna niet meer weg te denken is uit de keuken, is de basis voor ontelbaar veel andere roomsauzen. En de lekkerste bechamelsaus maak je natuurlijk gewoon zelf met bloem, roomboter en melk. Wanneer je deze basissaus onder de knie hebt, kun je er eindeloos mee variëren. Voeg eens wat nootmuskaat toe voor een groentesaus of een scheutje wijn om te serveren bij vleesgerechten. 

 
Simone's Kitchen
Simone's Kitchen

In Simone's Kitchen vind je allerlei lekkere recepten. Van een supergezonde salade tot een...

Panforte - Italiaanse lekkernij met noten Italiaanse panforte gevuld met...
Groene smoothiebowl met spinazie en courgette Groene smoothiebowl met spinaz...
Bietenwraps - voor een kleurige lunch Bietenwraps
Meer van Simone's Kitchen

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Zelf bechamelsaus maken
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
How To Zelf bechamelsaus maken
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Basisrecept: Bechamelsaus
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Rode wijnsaus
 3
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.