Zelf bechamelsaus maken

Foody Redactie


Bechamelsaus is een romige witte saus die vaak over of bij de groente wordt geserveerd. Deze saus, die inmiddels bijna niet meer weg te denken is uit de keuken, is de basis voor ontelbaar veel andere roomsauzen. En de lekkerste bechamelsaus maak je natuurlijk gewoon zelf met bloem, roomboter en melk. Wanneer je deze basissaus onder de knie hebt, kun je er eindeloos mee variëren. Voeg eens wat nootmuskaat toe voor een groentesaus of een scheutje wijn om te serveren bij vleesgerechten. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.