Zelf cranberryjam maken

Zelf cranberryjam maken


Deze cranberryjam is heel makkelijk om zelf te maken en hij smaakt onwijs lekker. Lekker voor op brood, in een taart of bij een vleesgerecht. En wil je een extra lekkere smaak geven aan de jam? Gebruik dan bijvoorbeeld sinaasappelsap in plaats van water, of voeg wat geraspte sinaasappelschil toe. Of laat wat specerijen meekoken, zoals vanille, gember, steranijs of kaneel.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Foody Redactie
 6
Foody redactieFoody redactie
Chia jam met rood fruit
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Rabarber compote
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.